start met koffie !

Een goede start van een kajaktocht is een lekkere koffie of thee met een Brabants worstenbroodje of een lekker stukje gebak !

Brasserie De Kogelvanger verzorgt dit voor u, indien gewenst bij aanvang van de tocht.

uw eigen picnic !

U bent uiteraard vrij om zelf e.e.a. mee te nemen voor onderweg..... !

drankje voor onderweg !

Neem een verfrissend drankje mee voor onderweg........... Altijd lekker tijdens uw kajak-inspanningen !

BOURGONDISCH :

Om uw kayaktocht nog aangenamer en completer te maken zijn er verschillende restaurants in de buurt die zorgen voor het inwendige van de kajak-vaarder !

U kunt naast uw kajaktocht via KAJAKTEMBUILDING.COM een gezellige BBQ, of een heerlijk diner reserveren bij sfeervolle Horeca gelegenheden tegen betaalbare prijzen.

Uiteraard bent u er vrij in om hier zelf voor te zorgen, maar om u van dienst te zijn, treft u hieronder onze kwalitatiefvolle suggesties :

Bourgondische BARBEQUE !

In het gezellige Grand Café De Kogelvanger  gelegen in het Mastbos aan rivier de Mark te Breda wordt u gastvrij ontvangen voor een luxe en heerlijke BBQ.  Andere Horeca-, of vegetarische suggesties in overleg.

Prijs indicatie BBQ minimaal 20 personen € 18,50 excl. drank.

Deze BBQ is gepland aan het einde van de kajaktocht.


2-gangen DINER !

U wordt van harte welkom geheten in de sfeervolle Brasserie ´t Begin gelegen aan de de gezellige stadshaven van Breda voor een heerlijk 2-gangen menu naar keuze !

Prijs indicatie 2 gangendiner: € 18,50 excl. drank.

Na dit diner, vervolgt u de kajaktocht door de singels ten oosten van de stad. U verlaat het drukkere stadsleven om uw tocht te beëindigen voorbij Oud Ginneken in het natuurgebied Markvallei nabij het Mastbos!


Rechtstreekse betaling :

Rechtstreekse boeking !

Om uw kajaktocht zo betaalbaar mogelijk te houden, rekent u evt. Horeca rechtstreeks met het desbetreffende restaurant ter plaatse af. Dan weet u zeker dat u niets teveel betaalt !