KAYAK KIDS PARTY

JARIG ? KINDERFEESTJE ? Geef een toffe Kayak-party !

Organiseer voor uw kind of vereniging een onvergetelijke kayak party, wij zorgen voor stabiele en veilige sit-on-top kinderkayaks incl. zwemvesten en een helm, want veiligheid staat uiteraard voorop !

Wij leveren de kinderkayak's aan de recreatieplas De Galderse meren bij Breda, met zijn natuurzuiver water en heerlijk zandstrand ! De kinderen kunnen zich daar naar hartelust uitleven in en aan het water, dus vergeet zeker de zwemkledij niet !

Ook als u een eigen/andere locatie wenst, is dit op verzoek mogelijk.

Prijs: 12,50 Euro p.p. incl. BTW (B), incl. max. 4 uur gebruik stabiele kinder-kayaks + peddel + helm en zwemvesten ter plaatse. Bij aanvang geven wij en een leerzame kajakinstructie. Geschikt voor kids van 8-13 jaar, min. 10 pers. max. 16 pers.

Gratis bij uw reservering: 1x Extra peddelkayak voor u als ouder/begeleider. Evt. meerdere kayaks voor begeleiding: 15,00 Euro p.p.

Neem contact met ons op voor de door u gewenste datum !

GALDERSE MEREN

De Galderse Meren is een gebied van recreatieplassen ten zuiden van Breda (NL), en heeft zuiver, zelfs tropisch blauw water met een groot zandstrand. Het gebied is genoemd naar het nabijgelegen dorp Galder.

De plassen zijn begin jaren 70 ontstaan als gevolg van zandwinning ten behoeve van de snelweg A16/E19 van Breda naar Antwerpen en heeft de gemeente Breda het gebied ontwikkeld als recreatiegebied.

Het gebied is bedoeld om te zwemmen en geschikt voor niet-gemotoriseerde watersport, zoals kajakken en windsurfen. De waterplas is vanaf het zandstrand toegankelijk en kunnen kinderen ver het water in lopen voordat het diep wordt.

Het is aan te raden zelf uw picnic, frisdrank, snoep en chips mee te nemen, daar er geen horeca faciliteiten zijn voorzien aan het strand (kampvuur verboden).  

Adres: Galderse Meren, Rijsbergsebaan/hoek Moerstraat, Breda, Via Parking P1 naar P2. Er is daar ruim voldoende parkeergelegenheid, en is het zandstrand vlakbij.

WAT ZELF MEE TE NEMEN ?

- Een goed humeur voor een onvergetelijke en geslaagde dag

- Badhanddoek,  zwemkleding, waterschoenen/slippers

- Reserve-kledij voor een "nat ongelukje"

- Chips, snoep & frisdrank, picnic

- Zonnecreme ter bescherming van de kids !

- Aangepaste, sportieve kledij, het is ten slotte een buitenactiviteit !

KAJAKTEAMBUILDING.COM "Click" op het logo voor een reserveringsaanvraag via "CONTACT" formulier