AVONTUURLIJKE KAJAKTOCHT DOOR DE BIESBOSCH

Nationaal park De Biesbosch is het decor voor dit evenement. Met onze kayaks beleven en ontdekken we de natuur in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa...

Het landschap van rivieren, kreken, moerasbossen, grienden, rietvelden en graslanden is ontstaan door de St. Elizabethsvloed in 1421. Nog steeds zorgen zee en de rivieren Maas en Rijn voor veel dynamiek in het 7.100 ha grote gebied. Nationaal park De Biesbosch huisvest een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Zeldzame vogelsoorten als o.a. blauwborst en ijsvogel vinden er hun broedplaats maar ook de bever en De Biesbosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Deze dag ziet er als volgt uit:

10:00 ontvangst in Hank waar we u de kayaks, en de Biesbosch kaarten overhandigen.

ca. 11:00 gaat uw gezelschap op eigen gelegenheid op ontdekking in de Biesbosch.

U zoekt op een door u gewenst moment een mooie plek om te genieten van de pauze en de evt. zelf meegebrachte picknick. Nadat u voldaan en uitgerust van de picknick uw tocht vervolgd, verwachten wij u tussen 16:00 en 17:00 terug in Hank en zult u terug kijken op een mooie, gezellige en sportieve dag.

Kosten van deze dagtocht voor groepen vanaf 12 personen: 25,00 EURO incl. BTW per persoon, gebruik kayak terplaatse, gebruik zwemvest, kayakinstructie.

Zelf mee te nemen:  Sportschoenen,  zonnebrandmiddel, drinken, picknick , handdoek & droge kleren, (fiets-) handschoenen voor betere grip op peddel.

KAJAKTEAMBUILDING.COM "Click" op het logo voor een reserveringsaanvraag via "CONTACT" formulier