COOLE TIENER KAJAKTOCHT IN BREDA

Een Sportieve KAJAKTOCHT voor TIENERS 13+ !

Reserveer een sportieve kayak dagtocht, door de singels rondom de supercoole stad Breda (NL) ! In stabiele 1 of 2 pers. peddelkayaks, varen jullie een leuke tocht naar het bruisende centrum van de stad, met een tussenstop voor evt. een picnic in het mooie stadspark van Breda of een terrasje op de Grote Markt !

DAGTOCHT INCL. KAYAK-HUUR, KAYAKINSTRUCTIE, ZWEMVEST EN VAARROUTE : Prijs: Euro 19,50 p.p.

Uitsluitend na reservering, min. 12 pers. en mag 1 ouder / verantwoordelijke gratis de hele tocht meevaren in een extra kajak als begeleider !

Start dagtocht aan rivier de Mark : in overleg, eind-tijd dagtocht: in overleg (jullie keren terug op de startlocatie, parkeergelegenheid aanwezig)

Voorwaarden: - Min. leeftijd: 13 jaar met zwemdiploma, - Dragen van de verstrekte zwemvesten verplicht, - Geen alcohol tijdens de tocht

Zelf mee te nemen:  Sportschoenen,  zonnebrandmiddel, drinken, picknick , handdoek & droge kleren, (fiets-) handschoenen voor betere grip op peddel.

Tip: Het mooie stadspark Valkenburg is een prachtig park om een picknick te nuttigen, of neem de tijd voor een gezellig terrasje voor een hapje en een drankje, of een heerlijk Italiaans IJsje op de Grote Markt van Breda ! 

KAJAKTEAMBUILDING.COM

"

Click" op het logo voor een reserveringsaanvraag via "CONTACT" formulier